Warning: DOMDocument::load(http://www.vvd.nl/feeds/blog.rss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/boazadank/domains/boazadank.nl/public_html/includes/classes/Rss.php on line 10

Warning: DOMDocument::load(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.vvd.nl/feeds/blog.rss" in /home/boazadank/domains/boazadank.nl/public_html/includes/classes/Rss.php on line 10
Boaz Adank
Boaz Adank
VVD is Veiligheid

Veiligheid en leefbaarheid zijn thema’s die leven. Onveiligheid, overlast en criminaliteit moet zo effectief mogelijk worden bestreden. We hebben hier met elkaar last van! Veiligheid en leefbaarheid zijn daarom voor de VVD belangrijke thema’s.

De VVD heeft zich ingezet om stadsmariniers naar Breda te halen. Stadsmariniers pakken problemen aan waar u last van heeft maar lang niet altijd door de politie kon worden opgelost. Veel wijken en buurten hebben de stadsmarinier gevonden om problemen met verlichting, inbraken en jongeren overlast gezamenlijk aan te pakken. De ervaringen zijn erg positief over de stadsmariniers. Wij zullen deze veiligheidsmensen dus graag in de wijk houden om samen met u en de politie de problemen op te lossen.

Veiligheid begint in de wijk. De VVD is van mening dat elke wijk een eigen duidelijk herkenbare wijkagent moet hebben die als eerste aanspreekpunt naar de politie optreed. Samen met de stadsmarinier kunnen zij veel problemen in de wijk oplossen.

De VVD is helder als het gaat om criminaliteit, die moet bestreden worden. Wij hebben om die reden dan ook in de afgelopen periode gestreden tegen de criminaliteit en overlast rondom de coffeeshops die wij in Breda hebben. Veel ondernemers en omwonende hadden erg veel last van buitenlandse drugstoeristen. De VVD heeft geen problemen met de Nederlander die af en toe wat wil gebruiken. Maar de extreme overlast die buitenlandse jongeren veroorzaken was onacceptabel voor de VVD. Om die reden zijn wij groot voorstander geweest van de verandering van de regels.

U heeft recht op een veilige en rustige omgeving. U kunt hier natuurlijk zelf een belangrijke rol in spelen maar wanneer u de politie of gemeente belt moet u professioneel en snel antwoord krijgen. Het mag nooit zo zijn dat een overlastsituatie wordt genegeerd.  

Buurtpreventie is een zeer goed project om overlast en inbraken tegen te gaan. Om die reden heeft de VVD buurtpreventie altijd gesteund. Wij zien graag dat in de wijk of buurt problemen door bewoners worden opgepakt en daarbij ondersteund door de gemeente.

U kunt reken op de VVD. Niet alleen in de afgelopen periode maar ook in de komende periode!


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/boazadank/domains/boazadank.nl/public_html/includes/modules/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:340) in /home/boazadank/domains/boazadank.nl/public_html/blog.php on line 26