Warning: DOMDocument::load(http://www.vvd.nl/feeds/blog.rss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/boazadank/domains/boazadank.nl/public_html/includes/classes/Rss.php on line 10

Warning: DOMDocument::load(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.vvd.nl/feeds/blog.rss" in /home/boazadank/domains/boazadank.nl/public_html/includes/classes/Rss.php on line 10
Boaz Adank
Boaz Adank
Kunstmatige koppeling verbloemt onnodige verhoging OZB

De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) vindt dat de Vereniging Eigen Huis de    cijfers ten aanzien van de ontwikkeling onroerendzaakbelasting (OZB) uit zijn verband rukt. De VVD Breda is het niet met de VNG eens. Ook in Breda stijgt de OZB de komende jaren met bijna 26%. Hoe zit dat nu eigenlijk met die OZB?

De onroerendezaakbelasting, ofwel OZB, is een belasting die...

Pre-kader voorjaarsnota debat

Afgelopen donderdag 12 maart heb ik namens de VVD Breda het volgende tijdens het pre-kader voorjaarsnota debat ingebracht:

De VVD fractie wil het College vanavond een aantal concrete voorstellen meegeven. Voorstellen die passen bij de stad omdat wij deze in de wijken en dorpen hebben opgehaald. Het verbindende voorwerk heeft de VVD dus gedaan. Voorzitter, voor het...

Wat is liberaal??

Wanneer de VVD op Google opgezocht wordt, zie je als tweede hit de VVD Wikipediapagina. Termen als ‘conservatief-liberalisme’, ‘economisch liberaal’ en ‘individualisme’ zullen bij nadere bestudering van deze Wikipediapagina je om de oren vliegen. Het klinkt leuk, de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Maar wat houdt dit nu allemaal in?

De...

VVD is Veiligheid

Veiligheid en leefbaarheid zijn thema’s die leven. Onveiligheid, overlast en criminaliteit moet zo effectief mogelijk worden bestreden. We hebben hier met elkaar last van! Veiligheid en leefbaarheid zijn daarom voor de VVD belangrijke thema’s.

De VVD heeft zich ingezet om stadsmariniers naar Breda te halen. Stadsmariniers pakken problemen...

het gaat nu echt beginnen!

Zo, de voorbereidingen zijn allemaal geweest, klaar en afgerond. De tijd van plannen maken en creatieve initiatieven bedenken ligt nu achter ons. We gaan de straat op! de straat op met een inhoudelijke boodschap, met enthousiaste bredaase kandidaten en een zeer fanatiek campagneteam. Allemaal om Breda het beste te geven. Volg ons dus de komende periode!